L’Esplai Estel obre inscripcions a colònies i campaments d’estiu 2019

Ja s’han obert les incripcions per a les colònies i campaments d’estiu al web de l’Esplai l’Estel. Deu dies per descobrir, jugar, riure, fer nous amics, gaudir de la natura i 300 activitats més amb altres nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Els petits (2012-2008) aniran a Planoles i els grans (2007-2004), a Ogassa.

Les places són limitades. Per a més informació podeu escriure a esplaiestel@esplaiestel.com. Aquest esplai forma part del Moviment d’Esplais Cristians de Catalunya, la federació de centres d’educació en el lleure presents a les diferents diòcesis catalanes.

colonies-campaments-esplaiestel-2019

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection