9 de març, portes obertes al Claret Barcelona i al Claret Valls

S’apropa el període de preinscripció dels diferents nivells educatius. Aquest dissabte 9 de març el Col·legi Claret de Valls i el Col·legi Claret de Barcelona fan jornades de Portes Obertes. Hi explicaran el projecte educatiu, així com l’equip docent i les instal·lacions del centre.

En el cas de Valls, també n’hi haurà el dimarts dia 12 de març. Podeu apuntar-vos a la jornada omplint aquest formulari. També ofereixen a les famílies interessades visites concertades amb les caps d’estudi.

Al Col·legi Claret Barcelona les portes obertes seran dissabte 9 de març, de 10h a 14h. Consulteu-ne aquí el programa. En paral·lel, durant els mesos de gener, febrer i març, han ofert unes trobades en petits grups destinades a les famílies interessades en l’Educació Infantil, per tal de poder atendre-les de manera més personalitzada i propera.

portes-obertes-20192019-portesobertes_claretvalls

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection