Claret publica ‘Los 7 dones del Espíritu’ en castellà

9788491360254

L’Editorial Claret publica Los 7 dones del Espíritu, un llibre de Sebastià Taltavull i Goretti Pomé. Taltavull, nomenat bisbe Auxiliar de Barcelona el 2009 i bisbe de Mallorca el 2017, és actualment membre de les Comissions Episcopals de Mitjans de Comunicació i Pastoral Social de la Conferència Episcopal Espanyola. Goretti Pomé és una artista visual i poetessa catalana que destaca pels seus treballs de pintura i per la recerca constant de la substància primera, la natura; i els elements que la connecten amb els nostres orígens.

El llibre, que uneix art i espiritualitat, aprofundeix en el sentit dels set dons de l’Esperit Sant, que són la manifestació de la seva acció evangèlicament transformadora en nosaltres. L’Esperit Sant ens ajuda amb tot: des de fer possible la nostra relació amb Déu fins a capacitar-nos per tractar d’una manera totalment nova als nostres germans. Són els signes de la vida que posa al nostre abast i ens obre el cor a una transparència que farà possible el testimoni tantes vegades anunciat com a fonamental en l’Església.

La nostra vida pren sentit o el perd quan acceptem l’acció de l’Esperit en la nostra vida o quan la ignorem o la rebutgem. Sense l’Esperit tot és superficial i mediocre. En canvi, amb el
Esperit tot és nou, profund i autèntic.

El papa Francesc afirma que “no hi ha major llibertat que la de deixar-se portar per l’Esperit, renunciar a calcular-ho i controlar-ho tot, i permetre que Ell ens il·lumini, ens guiï, ens orienti, ens impulsi cap a on Ell vulgui. Ell sap bé el que cal en cada època i en cada moment”. Taltavull expressa que els set dons s’han de demanar, pregar perquè l’Esperit es faci present actuant en la pròpia vida. Ha de ser objecte constant de pregària, ja que des d’ell podem entendre o pronunciar amb un altre llenguatge allò que l’Esperit de Déu pot realitzar en cadascú de nosaltres per configurar Jesucrist finsa  arribar a ser un sol cosa amb ell.

L’edició original en català es va presentar a la Llibreria Claret el juny del 2016.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection