El Casal Claret reivindica un futur més digne i equitatiu per les dones

20190308-casal-claret-8M (4)(Casal Claret) Més de cinquanta dones ens vam trobar divendres 8 de març a quarts de 10 del matí a la Plaça Gaudí, davant del Casal Claret, per començar el dia esmorzant juntes i escalfant motors! A les 10h ens vam unir als col·lectius de dones d’Osona i el Lluçanès que es trobaven al Parc Jaume Balmes i juntes vam fer una marxa pacífica i gens silenciosa pels carrers de Vic. Que bonic i emocionant viure’ns dones d’arreu juntes, ben juntes, alçant la veu i els cants, caminant fermament, unides i valentes, amb uns llaços invisibles que uneixen dones de cultures i creences diverses.

Des del Casal donem un valor infinit a totes les dones musulmanes, subsaharianes, índies i d’arreu que van posar el seu cos, la seva veu i el seu cor per unir-se a la marxa i a fer-nos visibles totes, vinguem d’on vinguem i respectant el procés i sentir de cadascuna.

Un 8M especialment vistós i participatiu, dones joves, noietes que creixen amb el valor de la dona integrat a la medul·la i la veu que es fa sentir, dones grans que reivindiquen un present i un futur més digne i equitatiu per les noves generacions que pugen, dones d’aquí, dones d’allà, dones migrades, sense papers, dones feministes i dones que tot just treuen el cap encuriosit per veure què tenim a dir les dones… ben emocionant saber-nos i sentir-nos unides, fortes i convençudes que sense les dones no hi ha revolució!

20190308-casal-claret-8M (1) 20190308-casal-claret-8M (3) 20190308-casal-claret-8M (2)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection