Famílies vinculades als claretians aprofundeixen en la Quaresma

20190310_quaresma-familiar (1)Amb el lema ‘Floreix allà on estiguis plantada’ es va celebrar diumenge l’Encontre Familiar de Quaresma d’enguany. Vint persones van participar de la trobada que va tenir lloc el diumenge a l’escola Antoni M. Claret de Cornellà de Llobregat.

La dinàmica es va estructurar per grups d’edat. Els més petits, d’educació infantil, van treballar diversos contes, entre els quals el d’’El bon espantaocells’. Durant l’Eucaristia va fer-se visible: passant d’espantaocells a creu després que ho hagués donat tot als altres. Els adolescents d’ESO van participar a una gimcana de preguntes variades que van comentar entre tots i van derivar en les pregàries de la missa. Els joves de batxillerat i universitaris van estudiar, si bé van participar de l’activitat conjunta. Els adults van fer un DAFO, una tècnica que consisteix en identificar les Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats. En aquest cas d’un projecte, tot comentant la historieta d’una infermera que tenia moltes fites. Abans de dinar les famílies van explicar el conte de ‘La sopa de pedres’, i el van representar! La sopa van poder tastar-la en acabar l’Eucaristia, que van compartir havent dinat.

La valoració de la jornada va ser molt positiva. Malgrat l’aprofitament de la jornada, es va valorar necessari fer una anàlisi sobre el format d’aquestes trobades atès que hi assisteixen poques famílies amb fills petits. Per això es va proposar enviar una enquesta entre les famílies per a identificar quina ha de ser l’estratègia a seguir de cara al futur. S’espera arribar a conclusions coincidint amb la Setmana Santa.

20190310_quaresma-familiar (2)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection