Exalumnes i famílies expressen la seva confiança en el Claret Barcelona

claret-barcelona(Claret Barcelona) Al llarg de les últimes setmanes hem rebut moltes mostres de suport per part de famílies i exalumnes davant les notícies que han sortit als mitjans de comunicació referents a la nostra escola. Volem agrair les seves paraules i la seva confiança, que ens animen a encarar el futur amb empenta i amb les millors condicions per a l’educació dels nostres infants.

A continuació, publiquem les paraules que ens ha enviat l’Esther Forné, que recullen molt bé la solidaritat i el suport que molts ens han transmès.

 “Fa dies estem sentint a les notícies presumptes abusos a algun infant. Avui ens hem llevat amb la notícia de la primera denúncia.
 
Tot aquest enrenou fa mal, és clar i molt. Mal primer de pensar que pot ser cert, mal per tot lo après i pels valors que ens han fet identificar-nos amb un projecte des de ben joves i que forma part de la nostra vida, ara com a pares, ja a la maduresa.
 
Però no podem pensar que l’escola no forma part d’aquest món complex i a vegades convuls que ens envolta. En forma part, és clar! I així ha de ser. I és en aquesta mateixa escola que ara alguna cosa sembla que es qüestiona. Però aquí hem après que les millors eines són l’esforç, la constància i que uns valors com l’amor, la dignitat, la veritat, la llibertat… són la part més íntima i preuada de tots nosaltres.
 
Un cop més ens doneu l’exemple, mestres, direcció i titular, agafant amb força i de front el tema, amb transparència i contundència. Sí senyor.
No podia ser d’altra manera.
 
Sobretot no oblideu ni un segon que no esteu sols. Representeu ensenyaments de moltes vides i molts anys de dedicació de grans i bellíssimes persones. Molts esforços que clamen que tot s’aclareixi per seguir endavant aquest projecte únic que tots tant estimem.
 
Aquesta denúncia n’és la millor oportunitat per acabar amb dubtes i supòsits. Tanquem-ho amb fets que ens deixin mirar endavant i posar-ho tot a lloc, el que sigui, però en un lloc ferm on seguir construint més i més. Donarem la volta a l’adversitat com sempre hem fet, creixent d’ella mateixa, si cal des del dolor, com ensenyem als nostres fills que s’ha de superar la vida, sense por!
 
És massa important aquest projecte, i massa els talents que en el passat i en el present hi esteu i hi estem treballant.. tots sou i som també part del futur del que mės estimem, els nostres fills.
 
És tot aquest recorregut vital que ens fa tant i tant magnífics!
 
Ara més que mai.. Endavant, junts, seguim!”
 
Esther Forné.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection