Els joves del Claret Girona viuen l’experiència del silenci

20190317-girona-silenci-joves
El Grup de Joves de Girona vinculats als claretians s’han trobat per gaudir d’un Dia de Silenci a Can Borra (Brunyola). La proposta va tenir lloc aquest diumenge 17 de març. Els joves i joves adults que hi van participar van dedicar un dia a viure l’experiència del silenci. Això implica passar unes hores enmig de la natura i descobrir què els diu la transcendència a través del silenci, quins camins els ajuden a trobar-la i quina persona els espera.
És una activitat oberta que té lloc cada tercer dissabte de mes, de deu del matí a set de la tarda. Les properes sessions seran els dissabtes 19 de maig, 16 de juny i 21 de juliol. Per a més informació podeu adreçar-vos a lauramb_dalet@hotmail.com o al telèfon 677626092.
  • Al voltant de l’església del Cor de Maria de Girona es proposen altres activitats per als joves, com convivències, grups de cant i estudi bíblic.

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection