Les dones del Casal Claret s’apropen a la medicina tradicional xinesa

(Casal Claret) Deu dones del Casal Claret de Vic van participar dimarts 12 de març en un taller formatiu sobre la utilització de la moxa. El taller el va dur a terme una voluntària terapeuta en acupuntura dins l’àmbit de salut i cura de l’Escola de la Pau de Dones.

La moxibustió és una tècnica que forma part de la medicina tradicional xinesa. És una de les tècniques principals que fem servir com a complement de l’acupuntura de manera habitual. En alguns casos puntuals es pot utilitzar com a teràpia per si mateixa. La moxibustió tracta i prevé les malalties mitjançant aplicació de calor en llocs del cos humà. El material que que es fa servir és la “moxa“ en forma de bastons o cons.

Les participants reben habitualment acupuntura al Casal Claret cada setmana i ara podran incorporar l’ús de la moxa per a tractar petites dolences a elles mateixes o als seus familiars.

20190312-medicina-tradicional-casal-claret (2) 20190312-medicina-tradicional-casal-claret (1)

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection