Xavi Garcia del Claret Valls, a la semifinal del XV Certamen de Lectura en Veu Alta

xavi-garcia-lectura-veu-alta(Claret Valls) L’alumne Xavi Garcia, de 4t de Cicle Mitjà de Primària del Col·legi Claret de Valls , s’ha classificat per a la semifinal del prestigiós premi de Lectura en Veu Alta que es desenvolupa a tot Catalunya. Tots els representants del centre, l’Ariadna Arbiol de 6è, i la Montse Bonillo, de 1r d’ESO, ho van fer molt bé, destacant que el nivell general va ser un dels més elevats de les darreres convocatòries, la qual cosa és en sí, una gran notícia per la lectura. Garcia ha guanyat en la categoria “Grumets Vermells”. Ara participarà a la semifinal que se celebrarà a Tarragona a principis de maig.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection