Claret presenta ‘La música de la fe’ de Jesús Ballaz

9788491362036La Llibreria Claret serà l’escenari, el proper dimecres dia 3 d’abril a les 19.00h, de la presentació del llibre La música de la fe. Que no deje de sonar. Jesús Ballaz, autor del libre, és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha realitzat estudis de Teologia. És Premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor de més de quaranta llibres de literatura infantil i juvenil, traduïts a diferents llengües.

En l’acte de presentació hi intervindrà Josep Otón, doctor en Història (UB) i catedràtic d’ensenyament secundari, docent a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona; Rosario Muñoz, mestre d’Educació Infantil, activista cristiana, voluntària del Banc d’Aliments, Grups de dol i àvia i Jesús Ballaz, reconegut editor i autor del llibre.

Els sociòlegs de la cultura parlen d’una ruptura en la cadena de transmissió, quelcom que no només afecta a la religió, sinó també a la política i a les organitzacions socials. És en aquest context on l’autor vol transmetre als seus néts i a les futures generacions tot allò que ha anat aprenent al llarg dels anys, centrant-se sobretot en la fe cristiana. “No volia que es perdés aquesta part que jo he disfrutat i que m’ha ajudat a ser qui sóc: la dimensió religiosa” afirma.

Ballaz respon a preguntes que s’ha anat fent al llarg dels anys. Preguntes que, com ell diu, no són molt diferents de les que li han anat fent persones del seu entorn i de la seva generació. Vol actuar com un mestre que ajuda a que aflorin les preguntes dels seus oients.

Defineix la seva intervenció com la d’un mestre que, a diferència del professor, intenta anar més enllà. Intenta educar, transmetre una manera de ser, de formar com a persona. I ho fa des del cor i la intel·ligència. Els seus suggeriments procedeixen del que ha alimentat en bona part les seves profundes conviccions. Gairebé totes estan relacionades amb la tradició cristiana en la qual el van formar i, que després, ha reformulat per mantenir-les com a guia de la seva vida.

Ballaz, en definitiva, invita als seus néts – i a les noves generacions- a conèixer la fe cristiana, a explicar-los què és i què pot representar a la vida d’una persona. “Estic convençut de que aquesta  herència, el cristianisme, segueix sent vàlida per les generacions que venen, encara que l’ambient està fent creure a molts que és quelcom del que s’han de desprendre”.

20190403-jesus-ballaz-musica

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection