1.000 números del full parroquial de Mare de Déu del Lledó de Valls

parroquia-lledo-full-dominical-numero-1000El 8 de setembre de 1984, festa de la Mare de Déu del Lledó, es va publicar el primer número del Full parroquial d’aquesta comunitat de Valls. N’han passat 35 anys i aquesta setmana han celebrat la publicació del número 1000. Amb una edició especial, han recollit el testimoni de diferents persones vinculades a la comunitat que expliquen quin servei fa aquest paper que es distribueix cada diumenge. Aquest material, diuen, és una eina informativa de proximitat, que recull la diversitat d’iniciatives en el marc de la parròquia, en mostra el seu tarannà social, desinteressat i compromès, ajuda al seguiment de la litúrgia i alimenta, alhora, la reflexió pastoral i la inquietud espiritual dels seus feligresos. El full és una mostra, en definitiva, d’una comunitat cristiana molt activa.

“Vaig arribar a Valls, aquest estiu farà vint anys, poc a poc vaig ficar-me en tota la vida i missió de la Parròquia, amb el Consell vam veure que hi havia el full, ‘Parròquia Mare de Déu del Lledó’ i que valia la pena per donar-li continuïtat. Vaig pensar que és un fet molt claretià de fer córrer un full informatiu de la Parròquia i així va ser”, explica l’actual rector, el claretià Joan Font.

En una línia similar s’expressa Jordi París: “Els que ens mirem setmanalment el full, no som prou conscients de la feinada que representa treure la publicació. Són hores per pensar els continguts, per escriure’ls, per maquetar-ho, … Cal creure-hi molt, per dedicar-hi tant d’esforç. I en això hi veig l’esperit claretià. Sant Antoni M. Claret va ser un gran propagador de la fe a través de les publicacions.”

En Jordi Tusset el defineix així: “El full parroquial representa una mena d’electrocardiograma que ens demostra el funcionament de la nostra comunitat parroquial”. Francesc valora la publicació per “la tasca d’informació i promoció dels valors que ofereix cada setmana, arribant a tocar la fibra i fer pensar que potser quedem curts en la reacció personal”. També en parla la Carme, amb un sentiment d’agraïment: “Agraeixo ben sincerament aquesta injecció d’espiritualitat i vida que ens dona aquest full, amb els seus escrits planers i senzills d’una banda, però profunds en contingut”.

Podeu llegir tots els testimonis en l’edició especial del número 1000.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection