Dissabte 6 d’abril, formació sobre l’Església a Catalunya

20190604-sessio-reciclatge-esglesia-catalunya

Els Claretians de Catalunya dedicaran el matí del proper dissabte 6 d’abril a parlar sobre l’Església al nostre país. La sessió anirà a càrrec del vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, mossèn Norbert Miracle, és oberta al públic i tindrà lloc a dos quarts d’onze del matí a la Sala Claret de Barcelona (al número 45 del carrer Sant Antoni Maria Claret).

  • Descarregueu-vos el cartell de la formació sobre L’ESGLÉSIA A CATALUNYA en format PDF o JPG i ajudeu-nos a difondre aquesta activitat.

La matinal forma part de les sessions de reciclatge que convoca regularment la congregació amb l’objectiu de vetllar per la formació intel·lectual i pastoral dels religiosos i de difondre el pensament de l’humanisme cristià. En les darreres formacions han treballat temes com les notícies falses, amb el marista Lluís Serra; el testimoni com a missioner i bisbe al Japó del bisbe Josep M. Abella; la Doctrina Social de l’Església amb el salesià Domènec Valls; els 50 anys de Justícia i Pau amb Eduard Ibáñez o el el sínode de joves amb el marista Ramon Rúbies.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection