Sarrià acull el curs sobre identitat i carisma per a professors de la família claretiana

casa-espiritualitat-claretianes-sarria

La Casa d’Espiritualitat de les missioneres claretianes de Sarrià acollirà de dilluns a divendres de la setmana vinent el curs sobre identitat i carisma per a professors de la família claretiana de tot l’Estat. És la quarta promoció que segueix aquest itinerari d’aprofundiment dedicat en concret al rol educador-testimoni.

La formació inclou quatre ponències: ‘Els nostres col·legis escola d’evangelització’ a càrrec de Miren Elejalde, del Col·legi Askartza Claret; ‘El llegat dels fundadors… Què demanen als educadors avui?’ amb Hortensia Muñoz, rmi; ‘Missió compartida als nostres col·legis’ amb Basilio Álvarez, cmf; ‘Resposta vocacional i missionera dels fundadors en el context històric del segle XIX amb Carlos Sánchez, cmf i ‘Pistes per respondre a la llum del seu testimoni’ amb Consol Ferrús, rmi.

La dinàmica de cada jornada combina espais de treball personal i en grup, pregària, celebració i visites als llocs claretians. Els participants coneixeran la casa natal de sant Antoni M. Claret a Sallent; el museu, temple sepulcral del pare Claret i el Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic; i el museu i temple sepulcral de M. Antònia Paris, fundadora de les missioneres claretianes, a Reus.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection