Claret publica un llibre infantil per pintar i descobrir la Sagrada Família

9788491362050(Claret) La cripta de la Sagrada Família, la façana del naixement, la façana de la nau lateral, el xiprer, l’escala de cargol dins de cadascuna de les torres dels apòstols, el finestral de la façana de la passió i els vitralls de la nau lateral són només algunes de les il·lustracions que es poden trobar en el llibre Sagrada Família, de Teresa Campos i editat per l’Editorial Claret.

El llibret permet descobrir l’univers d’Antoni Gaudí, la seva bellesa i els seus misteris, l’amor per la natura i com recrear-la mitjançant l’arquitectura. El llibre, amb edició trilingüe en català, castellà i anglès, inclou un mapa de Barcelona per als més petits.

Teresa Campos és nascuda a Barcelona, on hi viu dibuixant, pintant, retallant i pensant. Campos és autora i il·lustradora d’àlbums il·lustrats. La seva primera creació com a llibre infantil va ser una sèrie de quatre títols il·lustrats amb la tècnica de collage, que va ser publicada l’any 2008 per l’editorial Intermón Oxfam com a col·lecció: ‘En Tembo, tot ho aprèn’.

Des de llavors, han seguit altres títols plens de vida i color, com Sant Jordi i el drac; Nit de llum; El Ratoncito Pérez. Ha treballat en nombrosos projectes del món editorial infantil, així com també en publicacions per a empreses i en produccions d’Apps per al sector digital. Ha publicat diversos llibres amb l’editorial Claret, com el conte de la Babuixka, Sant Jordi per pintar i Nadal per pintar.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection