Déu al mòbil? Presentació de la nova App de ‘La Missa de Cada dia’

L’Editorial Claret presenta dijous vinent el nou aplicatiu per a dispositius mòbils de ‘La Missa de Cada Dia’. L’App ofereix en un nou format els continguts de la publicació que permet seguir la missa diària des de qualsevol lloc. ‘La Missa de Cada Dia’ es publica en paper des de fa més de 25 anys en català i en castellà. Ara és la primera aplicació en català que ofereix aquest servei.

L’App de ‘La Missa de Cada Dia’ inclou, també en català i en castellà, els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal, tant les d’àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. Automàticament ofereix els textos que corresponen a cada dia segons el calendari litúrgic i les festivitats locals més importants. L’App també proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per la meditació i pregària personal de qualsevol usuari.

Les tecnologies poden ajudar a la vivència religiosa?

Per emmarcar la presentació del nou aplicatiu, la Fàbrica Lehmann acollirà un diàleg amb sobre religió i noves tecnologies. Hi intervindran el bisbe auxiliar de Barcelona i president de Secretariat Interdiocesà de Catequesi, Antoni Vadell, i el vicedegà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL i impulsor del ‘Mapping Young Religion’, Josep Lluís Micó.

En el darrer document sobre els joves, el papa Francesc afirma que “Ja no es tracta només d’‘utilitzar’ instruments de comunicació, sinó de viure en una cultura àmpliament digitalitzada”. En aquest context que descriu el Papa, la utilització de les tecnologies pot ajudar a la vivència religiosa? Els joves a la xarxa tenen interès per continguts religiosos? L’Església sap utilitzar l’entorn virtual? Hi ha influencers religiosos? Són alguns dels temes que es plantejaran en la conversa entre el bisbe i el periodista expert en tecnologia.

Un aplicatiu intuïtiu

En l’acte també es farà una presentació de l’aplicació. El format de l’app es presenta de manera molt intuïtiva, amb un disseny clar i senzill, que facilita la navegació pels diferents continguts. Conté fotografies de qualitat que completen la lectura.

A part dels textos litúrgics oficials de cada dia, inclou comentaris de l’evangeli; introduccions, punts de reflexió i pregàries en les solemnitats i el santoral; i les principals celebracions locals i diocesanes.

20190411-invitacio-missa-de-cada-dia

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection