Recursos i eines per prevenir abusos sexuals, al Claret Barcelona

(Claret Barcelona) Paraules emmetzinades de la Maite Carranza és un d’aquells llibres que si no se’n fa un tractament i una valoració posterior, la feina queda a mitges. La història de la Bàrbara, segrestada pel seu pare, bé es mereix un taller i un debat entre alumnes i professionals especialitzats sobre un tema tan important i alhora tan delicat com són els abusos sexuals.

Per això, a l’assignatura de Llengua catalana, els alumnes de 4t d’ESO i la psicòloga Pilar Polo de la Fundació Vicki Bernadet han participat aquests dies a les aules de la nostra escola en una xerrada de gairebé dues hores de durada sobre temes com la distinció que existeix entre violació, agressió i abús; la fragilitat i vulnerabilitat de certes persones que són víctimes d’aquests actes; els elevats índexs de casos que es donen en la nostra societat.

Amb habilitat exquisida i amb una dilatada experiència, la Pilar no només va saber atraure l’interès dels nostres alumnes sinó que també els va fer reflexionar i, segurament que el més important, va dotar-los de recursos i eines que els poden ajudar a prevenir actes d’aquesta mena.

20190402_0917IMG-20190326-WA0039 20190401_1126paraulesemmetzinades2

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection