Norbert Miracle demana coordinar el treball ric i positiu de l’Església de Catalunya

Una realitat rica i complexa. Així va descriure i analitzar l’Església de Catalunya mossèn Norbert Miracle en el marc de la sessió de formació de dissabte a la Sala Claret de Barcelona. En va parlar des del seu coneixement, com a vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense. Miracle va fer un repàs dels temes relacionats amb l’Església que han estat notícia als mitjans de comunicació. Amb una constatació: la gran distància entre la imatge que se’n treu i la realitat, molt més rica i positiva, malgrat les deficiències.

Després va exposar aquesta realitat, analitzant-ne les fortaleses, febleses, amenaces i oportunitats en els seus diversos àmbits de treball i projecció: religiós i espiritual, cultural, social, sanitari, educatiu, comunicatiu… Va posar un èmfasi especial en la necessitat de coordinació i treball conjunt, donat que Catalunya, per les seves característiques socioculturals constitueix una unitat pastoral, com va remarcar clarament el Concili Provincial Tarraconense. El ponent va oferir una visió realista i esperançada de la nostra realitat eclesial, molt ben valorada pels assistents a l’acte.

20190406-reciclatge-norbert-miracle (2) 20190406-reciclatge-norbert-miracle (1)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection