Els claretians obren horitzons en el Dia de la Província celebrat a Valls

Una quarantena de claretians es van aplegar dissabte 4 de maig al col·legi Claret de Valls per celebrar el Dia de la Província. La trobada, de caràcter anual, reuneix tots els membres de la província de Catalunya per “celebrar i agrair a Déu en Comunitat Provincial tot el que ha estat la vida de la província al llarg de l’any”. Els participants expliquen que es van sentir “molt ben acollits” per la comunitat de Valls i que van viure la jornada “en un clima joiós de fraternitat”.

La raó de celebrar-lo aquest any al col·legi de Valls era poder visitar les obres del nou edifici destinat a educació infantil. Guiats pel pare Ramon Olomí, representant de la titularitat del col·legi, els participants van poder apreciar el disseny i la realització d’una obra que ja és a punt de culminar-se.

La trobada va començar amb una pregària i la comunicació del pare provincial, Ricard Costa-Jussà. Amb l’ajuda d’algunes imatges, va desenvolupar el lema de la trobada ‘Néixer de nou’ referint-lo al naixement de la nova Província de Sant Pau i les actituds d’esperança i obertura d’horitzons amb què cal viure’l. Així mateix va informar del procés que es preveu fins a l’1 de gener del 2020, data de l’inici de la nova Província. Entre altres coses, va anunciar que el dia de Sant Pere i Sant Pau està previst que el pare general comuniqui la creació de la nova Província i la composició del primer govern.

Després de l’esmentada visita a les obres del col·legi, els convocats van celebrar l’eucaristia a la capella de l’escola, presidida pel pare provincial. En ella es va fer memòria dels germans de província que ens han deixat en els darrers 3 anys.

La trobada va acabar amb el dinar fratern que, tal com van fer notar els aplegats, va estar “molt ben preparat per la cuinera de l’escola”, Pepita Fontanet.

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection