Des del Lledó de Valls: “Com a cristians no podem permetre famílies que malvisquin”

 

20190510-valls-lledo-pisos

“Qui ens hi vol ajudar?” És la pregunta que es fan des de Mare de Déu del Lledó de Valls. Els parroquians busquen solucions pels sense sostre. Han creat una comissió que coordini  l’atenció que ofereixen a aquestes persones que viuen en situació de vulnerabilitat. Encaren aquest treball des de la fe i sense fer marxa enrere: “Des del Lledó com a cristians no podem permetre persones i/o famílies que malviuen de ‘patada’, ‘okupes’ sense condicions, creiem que amb el nostre projecte podem trobar solucions, aprofitant espais tapiats i desocupats”.

Amb aquest objectiu ja han arreglat alguns pisos. “Cada dia hi ha més de dos o tres persones que demanen auxili perquè han tingut problemes dels que siguin i es troben al carrer, a vegades amb algun fill”, expliquen. De la Casa d’acollida ja tenen les sis habitacions ocupades i amb urgència estan arreglant espais. Asseguren que “res és fàcil” i que caldrà lluitar amb fermesa”. 

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection