Nous tallers de contes i musicoteràpia al Casal Claret

20190510-casal-claret-vic-tallers-nous

(Casal Claret) L’equip de l’Escola de la Pau han iniciat dues activitats noves adreçades als infants de 6 a 12 anys que assisteixen al Casal cada dimecres a la tarda. Es tracta d’un taller d’escriptura de contes i un altre de musicoteràpia que aportaran als infants experiències tant de caràcter educatiu com lúdic. Una proposta que resulta possible gràcies a tota aquella gent que regala el seu temps, la seva formació i el seu compromís perquè l’Escola de la Pau sigui un espai de creixement i acompanyament per totes i tots.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection