Dissabte 8 de juny, dinar intercultural al Casal Claret

(Casal Claret) El dia 8 de juny, com és tradició, el Casal Claret celebra un dinar intercultural en el marc de les festes del barri. Degustaran un arròs subsaharià de Nigèria i cuscús marroquí de la mà de dones participants al Projecte d’Escola de la Pau Dones del Casal Claret. Un dia per compartir taula, degustar arròs i cuscús d’altres terres, fer sobretaula tot fent una quina i apropar-nos els uns als altres per sentir que formem un tot més ample.

Cal comprar el tiquet (8€) amb antel·lació o reservar-lo abans del dia 5 de juny al Casal Claret (Ramada 14, 1er pis), 93.8856924/693792627 (whatsapp), via mail  administracio@casalclaret.org o a Oikia (Ramada 14, baixos). Cal portar plat, got i coberts. El Casal ofereix: aigua, vi i pa marroquí. I hi haurà quina a l’acabar el dinar.

8 de juny de 2019, dinar intercultural del Casal Claret a Vic

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection