15 de juny, el Vaticà II i la renovació de l’Església catalana amb Pere Codina

El claretià i director de la revista El Pregó Pere Codina parlarà sobre El Vaticà II i la renovació de l’Església catalana el proper dissabte 15 de juny. Amb aquesta sessió clourà el cicle anual d’Espai Obert que organitza Cristianisme al Segle XXI. Aquest curs el cicle l’han dedicat a aprofundir sobre ‘Església Catalana i Reconstrucció Nacional’.

La sessió és oberta i tindrà lloc a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia, al carrer Roger de Llúria, 13 i començarà a les 11 del matí.

20190615-pere-codina-reconstruccio-esglesia-cat

Us recomanem l’entrevista que li va fer Catalunya Religió l’abril de 2013, amb motiu dels actes de commemoració dels cinquanta anys de l’obertura del Concili Vaticà II:

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection