Joseph Mbungu-Mutu, nou consultor i prefecte general de formació

Joseph-Mbungu-Mutu-General-Prefect-of-Formation

(Roma) El superior general Mathew Vattamattam ha nomenat aquest dimecres 19 de juny el pare Joseph Mbungu-Mutu consultor general i prefecte general de formació fins el final de l’actual sexenni. Aquest servei va quedar vacant el 25 de març de 2019 a causa de la designació de Leo Dalmao com a bisbe de la Prelatura d’Isabela a Filipines.

El pare Joseph va néixer el 30 de juny de 1963 a Kai-Mbungu, República Democràtica del Congo. Va fer la primera professió a la congregació dels Missioners Claretians el 2 d’octubre de 1988 a Akono, Camerun, i la professió perpètua el 25 de setembre de 1994 a Nkolbisson, Yaoundé, Camerun. Va ser ordenat sacerdot el 21 de juliol de 1996 a Kinshasa, capital de la República Democràtica del Congo. Va ser missioner al Gabon de 1996 a 2000. Al seu retorn al Congo l’any 2000, va realitzar Estudis Filosòfics (Llicenciatura) en la Facultat de Filosofia de Sant Pere Canisi, així com de Pedagogia, Psicologia i Didàctica a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Kinshasa. Després d’aquests estudis, va ensenyar algunes matèries de Filosofia Antiga i Filosofia Africana a la Universitat de Sant Agustí. Durant aquest període, també va col·laborar en la formació dels estudiants del seu organisme. El 2004, va viatjar a Alemanya per fer una tesi doctoral a la Universitat Johann Wolfgang Goethe de Frankfurt am Main.

El 2013 el llavors el superior general, Josep M. Abella, el va nomenar superior major de la recentment creada Delegació Independent del Congo. Va exercir com a superior major durant dos mandats (2013-2016 i 2016-2019), així mateix va ser President de la Conferència dels Missioners Claretians a l’Àfrica (ACLA). Com a superior major del seu organisme, també va assistir al XXV Capítol General celebrat a Roma el 2015.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection