Celebració del Cor de Maria 2019. Felicitació del pare provincial

IMG_20190629_222742

Oh! Maria: Mare i formadora , consol i alleujament, fortalesa i guia, model i mestre… d’apòstols i missioners.

<< Hom atribueix la fundació de la Congregació a la intervenció de la Verge
Santa Maria, que tenim com a Patrona amb el títol del Cor Immaculat. Ens diem i som fills del seu Cor: per això posem en Ella el nostre amor i la nostra confiança. Ens posem a la seva disposició perquè siguem configurats al misteri de Crist i per a col·laborar a la seva funció maternal en la missió apostòlica.>> (CC 8)
<< Hem de tenir sempre a la vista l’ideal del Missioner: Un Fill del Cor Immaculat de Maria és un home encès d’amor i que cala foc arreu on passa. Desitja eficaçment i procura per tots els mitjans encendre tothom amb el foc de l’amor diví. Res no l’espanta. Frueix en les privacions, aborda els treballs, abraça els sacrificis.
Es complau en les calúmnies i s’alegra en els turments i dolors que sofreix. La seva glòria és la creu de Jesucrist. Només pensa com seguirà i imitarà Jesucrist a pregar, a treballar, a sofrir i a procurar sempre i únicament la  mésgran glòria de Déu i la salvació de tota la humanitat. (CC 9) >>
A Maria, que vetlla i acompanya el caminar dels seus fills i de la Congregació de fills del seu cor, immaculat li confiem la Província de Sanctus Paulus. Que el zel de l’apòstol sant Pau que entusiasmà a Claret, l’esguard de la nostre Mare Maria i el  carismade Claret, en siguin força i estímul per a viure i esmerçar-se que Déu sigui conegut, estimat, servit i lloat.
Ricard Costa-Jussà cmf

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection