Primera trobada de responsables de comunicació dels claretians de Catalunya

Aquest dimarts s’han reunit a la cúria provincial, a Barcelona, una vintena de persones amb l’objectiu de millorar la comunicació interna, compartir inquietuds i necessitats, aportar quatre pistes en clau de formació en web i xarxes socials i per proposar dinàmiques de treball conjunt. Es tracta de la primera trobada d’aquestes característiques, que ha comptat amb la participació dels responsables de comunicació de les diferents obres i presències dels missioners claretians de Catalunya.

Al donar la benvinguda als participants, el pare provincial, Ricard Costa-Jussà, ha constatat que darrera de tota pàgina web no hi ha robots, sinó persones de carn i ossos. Màxim Muñoz, responsable de l’equip de comunicació de la provincia, ha recordat la tradició comunicativa dels claretians, així com l’esforç que va dedicar el pare Claret a l’evangelització a través de les diferents eines comunicatives que tenia a l’abast. Jordi Roigé, director de la productora Animaset –empresa participada en un 50% pels Missioners Claretians de Catalunya i en un 50% per la Fundació Catalunya Religió– ha descrit els projectes religiosos, socials i educatius amb els quals treballen de forma prioritària. Animaset ofereix serveis audiovisuals, d’assessorament comunicatiu i de seguiment a xarxes socials. Entre els diferents projectes que gestiona hi ha la comunicació de la província dels Missioners Claretians de Catalunya.

20190507-trobada-responsables-comunicacio-3 20190507-trobada-responsables-comunicacio-2 20190507-trobada-responsables-comunicacio 20190507-trobada-responsables-comunicacio-4

 

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection