225 nens apadrinats per Enllaç Solidari el curs 2018-2019

(Enllaç SolidariAquesta setmana Enllaç Solidari ha fet el tancament de les activitats programades per al curs que hem acabat. Per això, en el cartell adjunt presenten un petit balanç de les cooperacions més importants que han pogut oferir durant aquests mesos. S’hi fa referència als dos projectes que són permanents: l’Apadrinament d’infants al Brasil, i el suport als dos cooperants que acompanyen els infants apadrinats i les seves famílies. I s’informa del projecte que hem ajudat a finançar aquest curs: posar energia elèctrica, amb plaques solars, a l’hospital de la missió claretiana de Kindi, a la R.D. del Congo. Des d’Enllaç donen les gràcies a totes les persones i entitats que ho han fet possible. Durant el mes d’agost l’entitat farà vacances i al setembre es posaran de nou en marxa.

enllac-solidari-resum-curs-2018-2019

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Materials Advent 2019

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection