Del 6 al 8 de setembre, Tríduum a la Mare de Déu del Lledó

mare-de-deu-lledo

(Parròquia Mare de Déu del LledóJa som ben a prop de la Festa a la Mare de Déu del Lledó. Divendres 6 i dissabte 7 se celebren vespres a la Verge i missa a les 20 h i diumenge 8 diumenge, a les 11:30 h, missa solemne concelebrada. Aquests dies predicarà el pare claretià Ramon Olomí.

La Mare de Déu del Lledó ha estat sempre invocada per una feligresia de Valls i rodalies amb molta fe i devoció. Això es va manifestar a les festes dels vint-i-cinc anys de la troballa, que vam celebrar recentment en el 2013. Al llarg de la nostra història podem anar resseguint les intervencions de Maria a favor del nostre poble, intercedint al Creador a favor de la pluja, malalties o pestes, fins hi tot sentir-nos alliberats del perill opressor de les guerres. 

Ara callarem? No, com sempre i més que mai també li preguem per les nostres famílies i pel nostre país en aquest temps de crisi política, social i econòmica. Que ella vetlli per tots nosaltres, que ens ajudi a favor de la llibertat, la justícia i la pau. Que les nostres mans no defalleixi, i el nostre cor se senti ferm no podem claudicar, encara que el treball sigui llarg, dur i arriscat.

Joan Font,
Rector  de la Parròquia del Lledó

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection