L’educador claretià, atent a la xarxa de relacions

 

20190905-formacio-educador-claretia-sallent (1)

Un total de 28 mestres i professors novells dels col·legis Claret de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Valls han assistit a la jornada de formació sobre l’educador claretià. S’han reunit aquest dijous a Sallent, en família claretiana.

Un cop feta l’acollida i la presentació de la jornada, hi ha hagut una dinàmica de coneixença dels participants. Tot seguit el pare Josep Sanz ha fet la conferència sobre ‘L’educador claretià’. Sanz ha destacat quatre aspectes del pare Claret com a missioner –veure, viure, treballar i celebrar– i la importància d’aplicar-los a les escoles claretianes per entendre el món que ens envolta i les persones, afavorir la bona convivència, treballar per a la transformació del món, saber agrair, valorar i celebrar.

També ha parlat de l’educador claretià i les seves relacions amb la missió compartida. Ser continuadors dels fundadors i comprometre’s amb el caràcter propi del centre educatiu implica establir una xarxa de relacions. Relació amb els companys de feina, amb l’alumnat, amb les famílies, amb l’entorn social i amb els valors.

A partir de la xerrada s’han fet petits grups i una posada en comú per comentar i concretar els punts de relació que poden ser més importants entre els professors, alumnes i famílies. La segona part de la jornada, a partir d’una dinàmica preparada per l’equip dels responsables de pastoral dels tres col·legis, ha consistit en visitar el museu, el temple i acabant amb una pregària a la casa natal. Seguidament, el dinar. Els participants agraeixen les portes obertes i la bona acollida de la comunitat claretiana de Sallent. 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (2) 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (3) 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (4) 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (5) 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (6) 20190905-formacio-educador-claretia-sallent (7)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection