El claretià Helin John, nou vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent

helin-john

(Santa Maria de Sallent) Prèvia presentació del candidat per part del superior major dels Claretians a Catalunya, el bisbe de Vic, Romà Casanova, va nomenar vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent al pare Helin John, claretià, amb data del dia 30 d’agost de 2019. La comunitat parroquial d’aquesta vila li dona la benvinguda desitjant que pugui exercir el ministeri pastoral amb il·lusió i entusiasme.

El pare Helin John va néixer a l’Índia en un poble de pescadors, Eraviputhanthurai. És el tercer de cinc fills de John i Margarat. Després de estudis inicials fins al batxillerat al seu poble, va ingressar el seminari menor de Claretians al Kumbakonam. Va fer el noviciat al Bangalore l’any 2000. A Karumathur va cursar la filosofia i va fer un any de pastoral a Chennai en una escola. En 2004 es enviat a missions universal de Claretians a Catalunya. Després d’estudiar el castellà va fer la teologia a Comillas, Madrid. A continuació va estudiar català i va fer la llicenciatura de teologia en Barcelona. Es va ordenar de prevere el any 2010. Va treballar en la pastoral del col·legi claret de Valls i vicari de parròquia del Mare de Déu del Lledó. El 2019 és destinat com a vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection