El claretià Ramon Olomí, nou vicari de la parròquia del Lledó de Valls

(Parròquia Mare de Déu del Lledó de Valls) El pare claretià Ramon Olomí, que és membre del Govern Provincial del Claretians de Catalunya, fins a desembre d’aquest any, ha estat nomenat vicari de la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. També exercirà alguns serveis al Col·legi Claret de Valls. Olomí va fer els estudis de Teologia a Roma i en retornar a Catalunya va ser professor al Seminari Menor de Barcelona i vicari a la Parròquia de Montgat, després en va ser rector, professor i director al Claret de Sabadell i de Valls. La comunitat parroquial del Lledó li dona la benvinguda.

bty

bty

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection