L’Escola de la Pau del Casal Claret obre inscripcions

(Casal Claret) Ben tornades de l’estiu estem ja immerses en atendre, saludar i informar a les persones que s’apropen al Casal Claret. L’Escola de la Pau de dones i d’infants i adolescents comença el període d’inscripcions. Com cada any durant el mes de setembre, rebem a famílies i dones que s’interessen per a formar part dels projectes que re-comencem. Durant aquest període ens dedicarem a realitzar les inscripcions amb els desitjos, necessitats i realitats que anem rebent de cada dona i família. Ens assabentem de com estan, de com ha anat l’estiu i percebem les ganes de tornar a les rutines i aprenentatges diversos. L’engranatge que permet que el nou curs arrenqui ja està en marxa. Reunions internes de preparació, trobades amb el voluntariat nou i el ja conegut, tot plegat ja funciona. El Casal Claret de nou torna a estar ple de vida i de realitats complexes que ens recorden el sentit del perquè fem les coses. Bon inici de curs!

inscripcions-dones-casal-claretinscripcions-infants-casal-claret

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection