Trobada del futur govern de la nova província de Sant Pau a Barcelona

 

20190910_120828 20190910_120813

L’equip que conformarà el govern provincial de la futura província de Sant Pau a partir l’1 de gener de 2020 s’ha reunit aquests dies a Barcelona. La trobada ha tingut lloc de diumenge 8 a dimarts 10 de setembre a Barcelona a la cúria provincial de Catalunya, que serà també la futura cúria de la nova província de Sant Pau. Mentre es realitzen les gestions administratives i legals per a la formació i constitució del nou organisme, aquests mesos poden preveure i plantejar qüestions a treballar ja des d’ara, així com establir una metodologia i calendari de futur, amb el major respecte als organismes vigents i els seus respectius governs.

“A l’estil i exemple de Claret, confiem a Maria, la nostra Mare i Formadora, la Província de Sanctus Paulus. Que el zel de l’apòstol sant Pau que va entusiasmar Claret, i el nostre carisma claretià que ens agermana, ens siguin força i estímul per viure i treballar perquè Déu sigui conegut, estimat, servit i lloat”. Així han expressat la confiança en el nou projecte els convocats. El superior provincial Ricard Costa-Jussà, l’ecònom provincial i consultor Rafael Gómez, els consultors provincials Josep Codina, Raymundo Adormeo i Renato Caprioli són conscients que estan en un temps previ. Convocats pel futur superior provincial, s’han trobat per veure com afrontar coordinadament, en pro del servei confiat, aquests mesos previs a l’inici del naixement de la nova Província de Sanctus Paulus.

Aquesta primera trobada d’equip ha estat ocasió de compartir l’inici del camí emprès. Després d’una salutació inicial i d’acollida del pare Ricard Costa-Jussà, amb la invocació conjunta a l’Esperit Sant i la celebració de l’Eucaristia, han tingut presents tots els membres de la nova Província. I ho han expressat oferint sobre l’altar la llista de tots els claretians que formarem aquest nou organisme; així com també el Projecte de Vida i Missió a la llum del qual volen caminar com a claretians, Fills del Cor de Maria, a Europa. 

 

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection