Viure sempre de manera solidària: L’Independent de Gràcia parla d’Enllaç Solidari

“És just en aquest moment, en què la selva amazònica sembla estar en un gran perill, quan és important destacar la gent que sí que treballa per mantenir-hi la vida i millorar-ne les condicions”. Així recull Òscar Mejías la tasca d’Enllaç Solidari en un article publicat divendres 13 al setmanari L’Independent de Gràcia.

L’article està fet a partir d’una entrevista amb el claretià Josep Roca, president d’Enllaç Solidari. I forma part d’una sèrie que, sota el títol de “Graciencs a la contra”, recull la vida i els testimonis de les diverses entitats que formen part de l’Associació Gràcia Solidària.

Podeu llegir l’article en versió PDF aquí:
20190913-independent-gracia

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Materials Advent 2019

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection