Viure sempre de manera solidària: L’Independent de Gràcia parla d’Enllaç Solidari

“És just en aquest moment, en què la selva amazònica sembla estar en un gran perill, quan és important destacar la gent que sí que treballa per mantenir-hi la vida i millorar-ne les condicions”. Així recull Òscar Mejías la tasca d’Enllaç Solidari en un article publicat divendres 13 al setmanari L’Independent de Gràcia.

L’article està fet a partir d’una entrevista amb el claretià Josep Roca, president d’Enllaç Solidari. I forma part d’una sèrie que, sota el títol de “Graciencs a la contra”, recull la vida i els testimonis de les diverses entitats que formen part de l’Associació Gràcia Solidària.

Podeu llegir l’article en versió PDF aquí:
20190913-independent-gracia

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection