Novetats de Claret que fan present la Paraula de Déu cada dia

 

novetats-claret-2020

(ClaretUn any més, l’Editorial Claret publica diversos materials per l’any 2020 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per a avançar i una guia en els moments d’esperança i d’adversitat. Així doncs, ja es poden trobar disponibles a la Llibreria Claret: 

  • Paraula i Vida 2020. recull les lectures evangèliques que l’Església catòlica proposa en la litúrgia diària. Enguany, l’evangeli de cada dia, està acompanyat dels comentaris redactats de manera col·lectiva pels Monjos de Montserrat, que han volgut compartir així la seva experiència de la lectura divina, a la qual dediquen una bona part de la jornada diària. 
  • El Calendari Marià de paret 2020 està dedicat a les diferents Mares de Déu de l’Art Romànic Català, entre els segles XI i XII. Ressalta les festes marianes celebrades a Catalunya, inclou el dia del mes, la setmana litúrgica, la fase lunar així com el santoral. 
  • El Calendari Marià de sobretaula 2020 és novetat d’aquest any. Un format diferent al calendari de paret, dedicat també a les diferents Mares de Déu de l’Art Romànic Català. 
  • Diakonia 2020 és una agenda de butxaca que contempla la guia de l’Església de Catalunya amb la Conferència Episcopal Catalana, els Serveis diocesans i interdiocesans i les Cases de l’espiritualitat de Catalunya. Inclou un plànning anual a doble pàgina, una agenda de quatre planes per setmana amb comentaris per als diumenges i amb el número de setmana de la litúrgia de les Hores, els calendaris 2020 i 2021, la lectura continuada de la Bíblia per a cada dia de l’any i, finalment, un directori de telèfons personals.

 

Feu un cop d’ull al vídeo amb les novetats:

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection