El Casal Claret de Vic recomença l’Escola de la Pau de Dones

20191008-casalc-alret-dones (1)
(Casal Claret) “Sóc la Khadija, sóc la Cadijatu, sóc la Dolors, sóc la Blanca, sóc la Habiba, sóc la Naoual, sóc la Blessing, sóc l’Aina, sóc la Mimouna, sóc la Precious, sóc l’Aicha, sóc la Yousra, sóc la Maria, SÓC….!” Aquest dimarts el Casal Claret de Vic van iniciar formalment el curs 19-20 de l’Escola de la Pau amb Dones. Durant la presentació, cadascuna de les participants va dir el seu nom. El nom que les identifica i els permet dir qui són al món.

De fet el curs feia dies que havia començat.  Després d’un mes ple d’entrevistes i de rebre a cada dona que s’ha apropat al Casal Claret per inscriure’s, ahir van començar els tallers que durant el curs acompanyaran i els acompanyaran. Un curs nou, amb dones noves, amb dones conegudes, un curs que segur serà compartit i viscut per totes, a nivell personal i col·lectiu. On cada dona aporta la seva presència, la seva experiència i la seva manera de ser.

Des del Casal Claret treballen perquè totes i tots tinguin nom, tinguin espai per ser i per dir. S’ofereix un espai lliure i de llibertat. L’Escola de la Pau de Dones és un projecte viu, amb cada curs que es recomença es generen noves sinergies, experiències i amistats. Des de l’equip del Casal Claret no volen deixar de comentar que s’han apropat diverses famílies en situacions de molta precarietat i exclusió. Acompanyaran amb calidesa i fermesa aquestes dones per tal d’oferir eines que puguin ajudar-les a viure amb més dignitat.

20191008-casalc-alret-dones (2)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection