El Claret Barcelona, preocupat per les repercussions de la sentència als presos

20191015_1202comunicatclaret

L’equip directiu del Col·legi Claret de Barcelona aquest dimarts ha fet públic un comunicat adreçat a la comunitat educativa en què expressen la seva “preocupació per les repercussions de la condemna coneguda ahir”. El text es refereix a la sentència del Tribunal Suprem sobre els líders socials i polítics catalans i fa èmfasi en la necessitat de reconèixer la singularitat del país, tal com ja van demanar els bisbes el maig de 2017, i que l’escola sigui un espai obert i plural. Podeu llegir la nota a continuació:

Comunicat a la Comunitat Educativa del Col·legi Claret

El Col·legi Claret, fent-nos ressò dels sentiments i de la pluralitat dels qui conformem la comunitat educativa, manifestem la nostra preocupació per les repercussions de la condemna coneguda ahir i  per la tristor de tantes i tantes persones que estan patint aquesta situació que és negativa per a tot el nostre país.

El Col·legi, que acull a totes les famílies que volen educar els seus fills i filles seguint el nostre Ideari i el Projecte Educatiu, sempre ha estat un espai de trobada i d’aprenentatge amb el diàleg i la paraula, amb la reflexió i el respecte a les persones.  Avui volem recordar el que van  expressar els Bisbes de Catalunya en la seva nota de maig de 2017: “Creiem humilment que convé que siguin escoltades les legítimes aspiracions del poble català, per tal que sigui estimada i valorada la seva singularitat nacional, especialment la seva llengua pròpia i la seva cultura”.

Volem que l’escola sigui la casa de tots:  una comunitat oberta, fraternal i lliure per construir un futur esperançador, obert a l’enriquidora pluralitat de la nostra societat.

Barcelona, 15 d’octubre de 2019,

Equip directiu

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection