Dijous 24 d’octubre, festa de Sant Antoni Maria Claret en família claretiana

Aquest dijous 24 d’octubre, com és tradició i amb motiu de la festivitat del fundador, els Missioners Claretians, juntament amb els membres de les altres branques de la família claretiana, laics, religiosos, preveres i tots els qui se senten vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M. Claret, són convidats a la seva Festa de Sant Antoni Maria Claret en Família Claretiana. La celebració tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre al Santuari del Cor de Maria de Barcelona (c. Sant Antoni Maria Claret, 47). L’acte començarà amb una breu presentació de la nova Província de Sant Pau i a les vuit hi haurà la missa presidida pel pare provincial Ricard Costa-Jussà. Després de la missa s’ha previst un refrigeri a la sala parroquial que convidi a la convivència fraterna.

festa-SAMC-familia-claretiana-2019

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection