La nova capella dels màrtirs enforteix el vincle de Solsona amb els claretians

Diumenge es va inaugurar la capella amb les relíquies dels màrtirs claretians Julián Villanueva i Josep Vidalbeatificats el 2017 a la Sagrada Família– a l’església del Cor de Maria de Solsona. El bisbe de Solsona, Xavier Novell, que va presidir la missa, va parlar dels màrtirs com un testimoni extraordinari de donació fins a la mort. Va explicar així què implica la dinàmica de l’amor: des dels petits gestos de cada dia, amb la donació del temps, d’ajuda o de servei, fins a donar la vida per Déu i pels altres.

Van concelebrar l’eucaristia el vicari provincial dels claretians, Màxim Muñoz, Jaume Sidera, el rector de la parròquia Lluís Tollar i el consiliari de les causes dels màrtirs del bisbat de Solsona Josep Maria Montiu. El claretià Màxim Muñoz va agrair aquest espai memorial i va subratllar la vinculació dels claretians amb Solsona. En aquest sentit va donar gràcies a les famílies del voltant de la ciutat que van acollir d’altres claretians durant la guerra, posant en risc la pròpia seguretat. La presència de les relíquies dels màrtirs, va dir, fa més forta avui aquesta vinculació.

A l’acte van assistir també diversos familiars del màrtir Josep Vidal. En acabar la missa es va beneir la nova capella on reposen les restes dels màrtirs beats en les arquetes de fusta originals i els assistents van poder venerar les relíquies.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection