La Llibreria Claret presenta els materials d’Advent 2019

(Claret) Un any més, la Llibreria Claret inicia la campanya de venda de diversos materials d’Advent i Nadal, editats i publicats per l’Editorial Claret.  L’Advent, que significa vinguda, és el període de temps immediatament anterior al 24 de desembre, un temps litúrgic i sagrat de preparació ascètica i espiritual per la celebració de la festa de Nadal, previ a l’adveniment de Jesús al món, al naixement del Messies.

Una proposta de l’Editorial Claret és Viu l’Advent 2019, un calendari d’Advent que ens ajuda, a partir de la paraula de Déu, a preparar-nos pel Nadal. Inclou la lectura i un comentari de cada dia. Les imatges de qualitat que l’acompanyen han estat seleccionades per il·lustrar el comentari i ajudar a la reflexió.

Una altra proposta de l’Editorial és la publicació de la Lectio Divina. Advent-Nadal 2019-2020, un mètode que va més enllà del mer mètode, perquè es submergeix en el cor de Déu. Ens proposa un acostament a la Paraula de Déu a través d’una lectura orant de la Paraula. L’autor d’aquesta edició, Josep Roca i Alsina, missioner i claretià, afirma que: “la lectura de la Paraula de Déu ens ajuda en el camí de la penitència i de la conversió, ens permet aprofundir en el sentit de la pertinença eclesial i ens consolida en una familiaritat més gran amb Déu.”

Un altre material interessant que ens prepara pel Nadal és de l’autor del llibre L’Animació de la Fe en el lleure, Juanjo Fernández, amb el llibre pregAdvent, disponible en català i castellà. El llibre és una proposta pedagògica on a través de dibuixos, esquemes i textos senzills alhora que profunds, ens van construint el pessebre a través dels diversos personatges. La intenció de l’autor, que compta amb una llarga trajectòria pedagògica, és que el material ajudi a viure amb més intensitat els dies previs al Nadal.

I finalment, una proposta pels més petits: Nadal, disponible en català i en castellà, de l’autora Teresa Campos. Un llibre per pintar, amb dibuixos pensats per als més petits, que els acostarà a la història del naixement de Jesús a través de diferents escenes: el camí cap a Betlem, el pessebre, l’anunciació als pastors i el viatge dels Reis Mags, entre d’altres.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection