El bisbe Josep M. Abella valora en positiu el viatge del papa Francesc al Japó

El bisbe auxiliar d’Osaka, el claretià Josep M. Abella, ha parlat de la visita del papa Francesc al Japó al portal web Catalunya Religió. En aquest viatge apostòlic Abella llegeix “una invitació a les persones, no tant a fer-se cristianes, sinó a pensar en alguns temes de fons de la vida”. Amb fred i sota la pluja, el missioner claretià, junt amb la resta de bisbes del Japó, van acomiadar dimarts personalment el pontífex a l’aeroport, de retorn al Vaticà. La seva estada de tres dies al Japó ha servit per visitar i encoratjar les petites comunitats cristianes del país i incidir a favor de la pau i del desarmament nuclear.

20191123-papa-episcopat-japo

Recupereu aquí l’article ‘Cinc claus per entendre el viatge del papa a Tailàndia i Japó‘.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection