Preguem junts per la nova província de Sant Pau

preguem-junts-nova-provincia

Amb motiu del naixement de la nova Província Claretiana de Sant Pau, l’Equip de Govern Provincial convida, abans que res, a una acció de gràcies per la vida dels Organismes que s’uneixen per la seva acció missionera des dels seus orígens fins avui: Catalunya (1895), Euskal Herria (1968) (Cantabria 1950), França (1949) i Itàlia (1924); i per tota la vida missionera entregada: en el propi Organisme, a d’altres llocs de la geografia universal i al creixement congregacional. Una acció de gràcies que ha d’impulsar-nos a viure en missió, fraternitat i oració, i a sentir-nos i créixer en identitat d’un nou “nosaltres Provincial” que hem de construir units i entre tots. 

Com a nou organisme d’ECLA, Congregació a Europa, tenim present el nostre caminar fratern i en sintonia amb els organismes de Santiago, Fàtima i el procés de reorganització que estan vivint Alemanya i Polònia. 

Instem a totes les comunitats, en el nostre “néixer de nou”, a realitzar un gest senzill, durant el mes de gener, sabent que estem tots en comunió. Convidem cada comunitat, a resar en algun moment de la jornada (Laudes, Hora Menor, Vespres, Eucaristia…) una de les pregàries del nostre propi Directori Espiritual que trobareu escrites en aquest pdf.

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection