[FOTOS] Inici de la nova província de Sant Pau

Imatges de la celebració d’inici de la nova província de Sant Pau el dissabte 4 de gener de 2020 al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. Eucaristia presidida pel Superior General, el pare Mathew Vattamattam CMF, en la que el Pare Ricard Costa-Jussà Bordas CMF, acompanyat de l’equip de govern provincial, ha pres possessió com a de Superior Major de la Província de Sant Pau.

2020.01.04 Inici Sanctus Paulus

Veure totes les fotos: https://www.flickr.com/photos/claretianscat/albums/72157712515603013

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection