Comença la reunió del govern general amb els superiors majors dels missioners claretians a Xile

Aquest dilluns 13 de gener ha començat la reunió del govern general dels missioners claretians amb els superiors majors de la congregació a Talagante, a Xile. La trobada té per objectiu plantejar el futur de la Congregació en els propers sis anys i preparar el 26è Capítol General que tindrà lloc el 2021. El pare Ricard Costa-Jussà hi participa com a provincial de Sant Pau.

“Com a missioners hem d’estar a l’avantguarda de la transformació que l’Esperit du a terme a l’Església a cada època”, ha dit en el missatge inaugural el pare general de la congregació, Mathew Vattamattam. Aquest any 2020 la congregació celebrarà el 150 aniversari de la mort del fundador i de l’arribada dels missioners claretians al continent americà –la «nova vinya», com deia el Pare Claret amb afecte–; els 125 anys de l’arribada dels missioners claretians al Brasil; els 75 anys de la presència claretiana a Filipines; els 50 anys de la presència claretiana al Camerun i a l’Índia.

20200113-xile-vattamattam

La celebració d’aquests esdeveniments, ha apuntat el superior general, “és un bon preludi per al pròxim Capítol General que esperem celebrar el 2021”. A més de la tasca de preparar el XXVI Capítol General, durant aquests dies, del 13 al 20 de gener, s’engegaran els actes previstos amb motiu del 150 aniversari de la mort de Sant Antoni Maria Claret i també el Congrés d’Espiritualitat amb la celebració dels 150 anys de presència claretiana al continent americà, que va començar a Xile.

Podeu seguir la trobada a partir de les cròniques diàries i el recull fotogràfic al web de la congregació.

20200113-xile-ricard-costa-jussa-0 20200113-xile-1 20200113-xile-2 20200113-xile-gg 20200113-xile-reunio 20200113-xile-ricard-costa-jussa

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection