Camp de treball per a l’estiu del 2020 amb les Missioneres de la Institució Claretiana

(Enllaç Solidari) L’Associació AMIC, vinculada a les Missioneres de la Institució Claretiana, convoca una trobada informativa sobre voluntariat internacional i camp de treball per a l’estiu del 2020. Tindrà lloc diumenge 16 de febrer a les sis de la tarda al número 13 del carrer Travessera de Cornellà de Llobregat.

Les persones interessades poden participar-hi o també demanar més informació per correu electrònic a amicparaguay@gmail.com.

20200216-reunio-voluntariat-internacional-MIC

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection