Les Constitucions dels claretians fan 150 anys

El claretià Seberiano Blanco ha publicat aquesta setmana un escrit amb motiu del 150 aniversari de l’aprovació de les Constitucions dels missioners claretians. Hi explica cadascuna de les fases d’un llarg procés de revisió, discerniment i deliberació. Des del primer reglament que el pare Claret va fer des de Cuba com una orientació a viure “l’estat missioner” fins al reconeixement canònic i l’aprovació que el papa Pius IX va fer de la Congregació dels Missioners Claretians i les seves constitucions l’11 de febrer de 1870. Podeu llegir el text en aquest enllaç.

constitucions-11-feb-1870

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection