25 de febrer. Beatificació del Pare Claret (1934)

Frankfurt-Claretmosaik-Haus3La llum d’aquest esdeveniment va il·luminar l’esmentat Capítol General que es va inaugurar el 15 març 1934. En la beatificació, el pare Claret va ser presentat públicament a l’Església i al món com un home que va viure en plenitud la seva vocació cristiana de missioner apostòlic i a partir d’aquest moment es podia comptar amb ell com a intercessor i estímul per viure la santedat cristiana.

El nou beat va experimentar amb força, en la seva vida, l’amor de Déu i va descobrir en la seva Paraula una crida irresistible que li va mostrar el sentit de la seva vida i de la seva identitat com a missioner apostòlic; deixant-ho tot, va recórrer el camí de configuració amb Jesús missioner com a sacerdot, fundador, bisbe, confessor, perseguit, etc. La seva vida va ser una història de servei a la Paraula com a profeta que lliura la vida per amor.

Per a la família claretiana celebrar aquesta data és una bona oportunitat per recordar que tots, com ell, estem cridats a seguir Jesús missioner d’una manera total, íntegra i apassionada. Després d’haver recordat aquest esdeveniment familiar tan significatiu, acollim les paraules del Papa Pius XI en l’audiència prèvia al XIIIè Capítol General, celebrat als vint dies de la beatificació del pare fundador:

«… l’imminent Capítol General no pot ser, sinó un nou punt de partida, com saben bé els religiosos a les venes dels quals circula la sang missionera del seu sant Patriarca; perquè per molt que pugui Déu complaure’s i agrair el passat, sempre queda tasca per fer, sempre més, sempre millor… ».

Ens toca continuar aquesta història, que té una arrel santa.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection