El Casal Claret promou la ‘sororitat’ amb la Setmana de les Dones

(Casal Claret) Dins el marc del projecte de l’Escola de la Pau amb Dones, el Casal Claret convoca tot un seguit d’activitats amb motiu de la Setmana de les Dones. Entre dimarts i diumenge volen mostrar que són “dones diverses que compartim dia a dia els nostres sabers, inquietuds, dificultats i vides”. Volen defensar “juntes amb llibertat i respecte vers totes les formes d’expressió i de diversitat cultural i religiosa” i “posar especial atenció a sentir la sororitat entre nosaltres”.

Dimarts dia 3 de març proposen un dinar compartit; dimecres 4, un taller ‘operativa 8M’ per esmorzar, mirar fotografies i vídeos de l’any passat i elaborar pancartes, tires liles i d’altres elements per a la manifestació de diumenge; dijous 5, el grup de dones voluntàries faran l’espectacle ‘Les repallass@s’ i diumenge es trobaran a les sis de la tarda a la plaça Gaudí per berenar i anar totes juntes a la manifestació convocada a la ciutat de Vic les set de la tarda amb motiu del dia internacional de les dones.
Des de l’Escola de la Pau amb adolescents durant la setmana vinent guarniran la plaça Gaudí i la façana del Casal Claret!
202003-setmana-dones-casal-claret

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection