Claret publica ‘Sant Pau i les dones’, editat per Núria Calduch

9788491362838L’Editorial Claret publica Sant Pau i les dones, el tercer volum de la trilogia dedicada a les dones en la Sagrada Escriptura. Forma part de la col·lecció ‘La Gran Biblioteca’, que parla de temes relacionats amb la Bíblia i inclou estudis i reflexions bíbliques que tradicionalment només estaven a l’abast dels especialistes. Els llibres que formen part de la col·lecció permeten apropar-se, des de grans disciplines i enfocs, a l’univers cultural i espiritual de la gran biblioteca bíblica. Són obres elaborades per experts que tenen la finalitat de presentar al gran públic reflexions bíbliques. 

El llibre Sant Pau i les dones aprofundeix en les amigues, les germanes i els testimonis que col·laboraren activament en la missió evangelitzadora de l’Apòstol. Es tracta d’una obra col·lectiva coordinada i editada per Núria Calduch-Benages, professora ordinària d’Antic Testament a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma i, des del 2014, membre de la Pontifícia Comissió Bíblica. Ha publicat una dotzena de llibres i és autora d’uns 250 articles, científics i divulgatius. 

La dona “està cridada a ser una presència activa, compresa i vivificant en una Església que avui més que mai té necessitat del geni femení per tal de poder anunciar l’Evangeli amb transparència i coherència de vida”, afirma Calduch.

El volum destaca la importància de la dona en les primeres comunitats cristianes així com la igualtat entre l’home i la dona. En el text apareixen algunes figures femenines menys conegudes, com l’anònima esclava posseïda per un esperit i guarida per Pau, o els tres grups de dones que han exercit un rol important en l’Església primitiva: les profetesses, les diaconesses i les viudes. Els escrits paulins deixen testimoni del rol actiu de les dones en les primeres comunitats cristianes, Implicades com eren “en el camp de la caritat, del diaconat, de la catequesi, de l’evangelització i de l’apostolat”. 

Sant Pau i les dones recull, també, alguns dels textos publicats en el suplement mensual Dones Església Món de l’Observatore Romano, la gran majoria dels quals estan firmats per reconegudes biblistes de diferents països d’Europa i els Estats Units.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection