Nous delegats regionals de la província de Sant Pau

202003-nous-delegats-provincials-sant-pau

El pare Màxim Muñoz Duran a Catalunya, el pare Juan Martín Askaiturrieta Ezkurdia a Euskal Herria, el pare Juan Gustavo Pez Nadalich a França i el pare Francesco Incampo a Itàlia. Són els delegats de les quatre regions que configuren la província de Sant Pau. Així ho ha comunicat el pare Ricard Costa-Jussà, superior provincial dels Missioners Claretians de Sant Pau. La decisió arriba després de les sessions de consell provincial celebrades a primers de març i d’un sondeig a tots els claretians de la província.

El delegat regional és una figura de coordinació amb el govern provincial. El delegat té l’encàrrec de garantir la presència al territori i, per tant, l’arrelament de l’acció provincial. Aquesta funció respon a l’opció territorial de la nova província, creada l’1 de gener de 2020. “La regionalització és una manera d’harmonitzar la unitat amb la necessària inculturació en la diversitat congregacional, eclesial, cultural, històrica i lingüística de les diferents”, explica Costa-Jussà en el missatge adreçat als claretians.

Aquest és el missatge del superior provincial:

El P. RICARD COSTA-JUSSÀ BORDAS, CMF Superior Provincial dels Missioners Claretians Sant Pau

Saluda fraternalment tots els germans de la Província Sant Pau

Finalitzades les sessions de Consell Provincial d’inicis de març, executat el sondeig corresponent i escoltat el Consell, comunico el nomenament dels Delegats Regionals:

Província Sant Pau – Catalunya: P. MÀXIM MUÑOZ DURAN CMF

San Paulo Probinzia – Euskal Herria: P. JUAN MARTIN ASKAITURRIETA EZKURDIA CMF

Province Saint Paul – France: P. JUAN GUSTAVO PEZ NADALICH CMF

Provincia San Paolo – Italia: P. FRANCESCO INCAMPO CMF

La nostra Província Sant Pau està formada pels territoris corresponents, fins a 1 de gener de 2020, a les Províncies de Catalunya i Euskal Herria, i a les Delegacions Independents de França i Itàlia, amb els seus membres, comunitats i activitats. Punt de partença que ens porta a l’opció inicial d’una Província regionalitzada en quatre Regions. La Província organitzarà la seva vida i missió tenint en compte les diferents Regions que la componen i llurs realitats tot cercant el projecte provincial i missioner de futur.

La regionalització és una manera d’harmonitzar la unitat amb la necessària inculturació en la diversitat congregacional, eclesial, cultural, històrica i lingüística de les diferents Regions que per elles mateixes constitueixen un context propi de missió i que componen la Província. La regionalització és mitjà i expressió de vitalitat apostòlica i fa visible en les diferents Regions l’acció missionera dels Missioners Claretians a la Província Sant Pau. S’entén per Regió el conjunt de comunitats, obres, equips i presències, radicades en el seu territori; i que és animada pels Missioners Claretians que es coordinen i col·laboren entre si per assolir els objectius apostòlics de la Província, sempre vinculats al seu Projecte de Vida i Missió, compartint el carisma i treballant en missió compartida amb els laics.

La regionalització pretén facilitar la proximitat del govern a les diverses àrees geogràfiques i atendre adequadament les característiques de les realitats locals i territorials que condicionen l’acció evangelitzadora de cada Regió, donant-los una resposta apostòlica amb el seu caràcter i estil propis. La regionalització s’entén sempre en un context de coordinació provincial, constituint d’aquesta manera una font d’enriquiment de la vida i missió de la Província.

Barcelona, Cúria Provincial, 12 de març de 2020
Ricard Costa-Jussà, cmf Superior Provincial

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection