Un mes gratuït de la versió premium de l’aplicació ‘Missa de Cada Dia’

(Editorial Claret) Estem tots molt pendents del període excepcional degut a l’expansió del COVID-19 i com està impactant a la nostra societat. Així que, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i les pautes del govern per fer front a l’expansió del SARS-CoV-2, la Llibreria Claret romandrà tancada temporalment

Són dies d’incertesa, de desconcert. Però també són dies de pregària i reflexió, de mirar cap endins. Davant d’aquest nou panorama que estem vivint aquests últims dies, des de l’Editorial Claret ofereixen la possibilitat de seguir els textos litúrgics de la missa amb la versió premium de l’aplicació La Missa de Cada Dia, de manera gratuïta, a tots els usuaris. En aquests moments d’excepcionalitat, volen afavorir la pregària personal i la participació a la de Missa a través de la televisió, ràdio o internet. 

L’App, disponible en català i castellà, inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal, tant les d’àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. Ofereix els textos que corresponen a cada dia segons el calendari litúrgic i les festivitats locals més importants. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per la meditació i pregària personal de qualsevol usuari. 

Per activar el període gratuït d’un mes, és indispensable haver-se registrat a l’aplicació i introduir el mateix nom i correu electrònic en el formulari que es troba en el següent enllaç: https://primavera.missadecadadia.cat 

WEB: www.missadecadadia.cat
Google Play: http://cort.as/-GlFV
Apple Store: http://cort.as/-GlFh
Directe de la presentació: https://youtu.be/Q1rhQ-jilNA

 

app-missa-cada-dia

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection